Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring in Haarlemmermeer voor u komt uitvoeren, klik hier.

Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige keuring in Haarlemmermeer

Laat uw woning grondig inspecteren door Woonkeur

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partij voor een bouwkundige keuring in Haarlemmermeer? Dan bent u bij Woonkeur aan het juiste adres. Onze deskundige inspecteurs hebben ruime ervaring in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en kunnen u voorzien van een gedetailleerd rapport over de bouwkundige staat van uw woning.

Een bouwkundige keuring is een belangrijke stap wanneer u een huis wilt kopen of verkopen. Het geeft u namelijk inzicht in de bouwkundige staat van het huis en mogelijke gebreken en kostenposten. Bij Woonkeur begrijpen wij hoe belangrijk deze informatie is en daarom zorgen wij ervoor dat onze bouwkundige keuringen grondig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Onze inspecteurs bekijken tijdens de bouwkundige keuring onder andere de fundering, de constructie van de woning, de kwaliteit van het dak, de gevels, de kozijnen, het leidingwerk en de installaties. Ook nemen zij de staat van de badkamer, keuken en het sanitair onder de loep. Zo krijgt u een volledig beeld van de staat van uw woning en eventuele gebreken.

Bij Woonkeur werken wij met de nieuwste technieken en apparatuur, zodat wij u de meest nauwkeurige resultaten kunnen geven. Onze inspecteurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar en deskundig advies.

Na de bouwkundige keuring Haarlemmermeer ontvangt u van ons een rapport met een gedetailleerde beschrijving van de bouwkundige staat van uw woning. Hierin worden eventuele gebreken en mogelijke kostenposten uitgebreid beschreven. Op basis van dit rapport kunt u vervolgens weloverwogen beslissingen maken over de aankoop of verkoop van uw woning.

 

Wilt u een bouwkundige keuring in Haarlemmermeer laten uitvoeren door Woonkeur?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u voorzien van meer informatie over onze dienstverlening en de kosten van een bouwkundige keuring. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of door te bellen naar ons telefoonnummer. Wij horen graag van u!

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

bouwkundige keuring Haarlemmermeer

Bouwkundige Keuring in Haarlemmermeer Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Haarlemmermeer bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring in Haarlemmermeer Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Haarlemmermeer bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?