KANSEN

Wij zoeken toppers voor ons team

Allround office manager

 

Beste potentiële superster,

Wij hebben een ongelooflijk spannende kans voor jou! We zijn op zoek naar een allround office manager die vanuit de hele wereld kan werken en tegelijkertijd kan genieten van een hogere levensstandaard met een Nederlands salaris. Hoe cool is dat? Hier zijn alle sappige details:

 

Wat ga je doen?

Nou, we hebben een wild takenpakket voor je in petto! Denk aan:

  • Telefoontjes beantwoorden met een glimlach;
  • E-mails beantwoorden als een pro;
  • Kick-ass offertes maken;
  • Planningen maken en in de gaten houden alsof je een ninja bent;
  • Klantrelaties opbouwen en beheren met flair;
  • Partnerrelaties onderhouden alsof je de beste matchmaker ter wereld bent;
  • Inbound leads inkoppen met stijl;
  • Directie-assistentie verlenen als een echte rockster;
  • Telefonische upsells doen als een ware verkooptijger
  • Presentaties geven aan enthousiaste potentiële partners zoals makelaars en hypotheekadviseurs.

En alsof dat nog niet genoeg is, fungeer je ook als de schakel tussen de buitendienst en de binnendienst én als de verbinder tussen de directie en de binnendienst. Een echte alleskunner dus!

Het beste van alles? Je hebt de vrijheid om te werken vanaf de meest betoverende plekken ter wereld. Stel je voor dat je je taken uitvoert vanaf een zonnig strand, een rustiek bergdorpje of een bruisende stad – de keuze is helemaal aan jou! En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we je een Nederlands marktconform salaris dat je in staat stelt om een geweldige levensstijl te ervaren, beter dan in Nederland. Hallo, luxe leven!

Wat verwachten we nog meer van jou? We zijn op zoek naar iemand met een onstuitbare drive om door te groeien en zichzelf voortdurend te ontwikkelen. Leiderschapskwaliteiten zijn een grote plus, omdat we iemand nodig hebben die anderen kan inspireren en motiveren. We willen dat je het voortouw neemt en initiatief neemt bij het vormgeven van je eigen werkzaamheden. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw taken op jouw eigen unieke manier te verbeteren.

 

Wat hebben we te bieden?

Allereerst bieden we een aantrekkelijk salaris tussen EUR 2.800 en EUR 3.800 bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring en kwaliteiten. We willen dat je een hogere levenstandaard kunt genieten door vanuit het buitenland te werken met een Nederlands salaris. En als kers op de taart, bieden we naar aanleiding van jouw prestaties een eventuele nette eindejaarsbonus.

Maar dat is niet alles. We geloven in jouw groei en ontwikkeling. Daarom bieden we flinke doorgroeimogelijkheden naar een managementpositie. We willen jouw leiderschapspotentieel benutten en je de tools en kansen geven om naar nieuwe hoogten te stijgen. Neem het initiatief in het vormgeven van jouw werkzaamheden en laat jouw avontuurlijke spirit schitteren, waar je ook bent!

 

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een enthousiaste avonturier met uitstekende communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en een commerciële instelling. Je bent in staat om onze klanten tevreden te stellen en hebt de vaardigheid om upsells te realiseren. Daarnaast speel je een essentiële rol in het organiseren en beheren van de planning binnen ons bedrijf. Je fungeert als een brug tussen de buitendienst en de binnendienst, en je communiceert effectief met zowel de directie als het team. Verder ben je in staat om boeiende presentaties te geven aan potentiële partners, zoals makelaars en hypotheekadviseurs.

Het is belangrijk dat je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag, tijdens Nederlandse kantoortijden van 9:00 tot 17:30 uur.

Dus, ben jij die enthousiaste avonturier die niet alleen klaarstaat om de wereld te veroveren, maar ook de ambitie heeft om te groeien, leiderschap te tonen en initiatief te nemen? Wacht dan niet langer en stuur ons nu je CV en motivatiebrief. We kunnen niet wachten om jouw avontuurlijke spirit te zien schitteren, waar je ook bent!

Belangrijk! Deze te gekke vacature betreft een fulltime positie op afstand, waarbij je de vrijheid hebt om vanuit elke gewenste locatie te werken en te genieten van een hogere levensstandaard met een Nederlands salaris.

 

True liberation lies not in the pursuit of wealth, but in the pursuit of freedom.

Max

Founder, WoonKeur B.V.

Sollicitatieformulier