Hallo daar! 👋 Welkom bij WoonKeur, Uw Expert voor een asbestonderzoek.

Zoekt u een betrouwbare partner voor een asbestonderzoek? Dan bent u hier op de juiste plek! Heeft u vragen of wilt u een onderzoek inplannen? Aarzel niet en neem hier contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Maurits Veldhuis

Hoofdinspecteur, WoonKeur B.V.

Asbestonderzoek

Onze Diensten / Asbestonderzoek

asbestonderzoek

Welkom bij WoonKeur B.V., uw partner in veilig en verantwoord wonen. Bij WoonKeur bieden we een gespecialiseerde asbestonderzoek dienst aan, die u helpt bij het identificeren van mogelijke asbesthoudende materialen in uw woning of bedrijfspand. Onze dienst is specifiek gericht op het nemen van monsters van asbestverdacht materiaal en het laten analyseren daarvan in een gecertificeerd laboratorium.

 

Wat is Asbestonderzoek?

Asbestonderzoek is een belangrijk proces om te bepalen of er asbest aanwezig is in uw pand. In tegenstelling tot een volledige asbestinventarisatie, die een uitgebreide beoordeling en rapportage van alle mogelijke asbesthoudende materialen omvat, richt ons asbestonderzoek zich op het analyseren van specifieke verdachte materialen. Dit maakt onze dienst een kosteneffectieve oplossing om snel duidelijkheid te krijgen over de aanwezigheid van asbest.

 

Hoe Werkt Ons Asbestonderzoek?

 1. Monsterneming: Onze deskundigen komen bij u langs om monsters te nemen van materialen die verdacht worden asbest te bevatten. Dit kunnen bijvoorbeeld dakplaten, vloerbedekkingen, isolatiematerialen of andere bouwmaterialen zijn.
 2. Laboratoriumanalyse: De genomen monsters worden opgestuurd naar een gecertificeerd laboratorium, waar een grondige analyse wordt uitgevoerd. Het laboratorium onderzoekt de monsters op de aanwezigheid van asbestvezels en bepaalt, indien aanwezig, welk type asbest het betreft.
 3. Kort Verslag: U ontvangt van ons een beknopt verslag met de resultaten van het onderzoek. Dit verslag geeft duidelijkheid over de aanwezigheid en het type asbest, waardoor u goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen over eventuele vervolgstappen.

 

Voordelen van Ons Asbestonderzoek

 • Kosteneffectief: Omdat we ons richten op het onderzoeken van specifieke verdachte materialen in plaats van een volledige inventarisatie, kunnen we onze diensten tegen een lager tarief aanbieden.
 • Snel en Betrouwbaar: Onze werkwijze zorgt voor snelle resultaten, zodat u niet lang in onzekerheid hoeft te verkeren.
 • Gecertificeerde Analyse: Onze laboratoria zijn gecertificeerd en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare en nauwkeurige resultaten

 

Wanneer Kiest u voor Asbestonderzoek?

  Ons asbestonderzoek is ideaal voor situaties waarin u vermoedt dat er asbest aanwezig is, maar geen uitgebreide inventarisatie nodig is. Bijvoorbeeld:

  • Bij aankoop of verkoop van een woning.
  • Bij renovatie- of sloopwerkzaamheden waarbij specifieke materialen verdacht zijn.
  • Voor het verkrijgen van gemoedsrust over de veiligheid van uw leef- of werkomgeving.

   

  Neem Contact Op

  Bent u geïnteresseerd in onze asbestonderzoek dienst of heeft u vragen? Neem dan contact op met WoonKeur. Ons team van deskundigen staat voor u klaar om u verder te helpen. Veiligheid en gezondheid zijn onze topprioriteit, en wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart verder kunt.

  WoonKeur – Uw partner in veilig en verantwoord wonen.

        

  Asbest onderzoek Kosten

  € 325,- inclusief BTW

   

  DIRECT AANVRAGEN

        

  Over WoonKeur

  WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

   

  MEER LEREN

        

  Wilt u een asbest onderzoek?

  Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren asbest onderzoeken uit door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

   

  AFSPRAAK MAKEN

  bouwkundige keuring certificeringen

        

  Wilt u een asbest onderzoek?

  Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren asbest onderzoeken uit door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

   

  AFSPRAAK MAKEN