Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring voor u komt uitvoeren, klik hier.
Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige keuring

Bij de aan- of verkoop van een woning is een bouwkundige keuring onmisbaar. Waarom? Omdat de keuring inzicht geeft in de technische en bouwkundige staat van uw woning. Na de bouwkundige keuring ontvangt u een uitgebreid rapport waarin alle onze bevinding staan omschreven waardoor u verrassingen en eventuele hoge kosten achteraf voorkomt. De specialisten van WoonKeur helpen u graag met een onafhankelijke bouwkundige keuring!

Haal uw voordeel uit onze expertise in het bouwkundig keuren en in kaart brengen van de staat van uw woning bij aan- en verkoop. Tijdens onze keuring zullen wij de bouwkundige staat van de woning en de eventuele benodigde kosten voor u inzichtelijk maken.

Waarom en wanneer bouwkundige keuring?

Tijdens een onafhankelijke bouwkundige keuring, die onze specialisten bij uw woning uitvoeren, worden eventuele verborgen gebreken tijdig ontdekt. Hierbij kunt u denken aan kozijnen die rot zijn of lekkende leidingen. Dit zijn natuurlijk extreme gevallen, maar het zou zomaar eens kunnen zijn dat de kleine gebreken u niet opvallen tijdens het bezichtigen van een huis. U kunt een bouwkundige keuring dan ook laten uitvoeren als u uw huis gaat kopen of verkopen.

 

Waar letten wij op tijdens een bouwkundige keuring?

Tijdens een onafhankelijke bouwkundige keuring worden er verschillende elementen meegenomen in het bouwkundig rapport. Hierbij kunt u denken aan de fundering, buitengevel, sanitair, trappen, vloerconstructies, muren, elektrische installaties en nog veel meer. Het gaat erom dat u uw huis veilig kunt verkopen of dat u een goede nieuwe start kan maken in uw droomwoning.

 

Kosten van een bouwkundige keuring

Ondanks dat een bouwkundige keuring niet gratis is, heeft u er op de lange termijn veel profijt van. Wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren als particulier voor uw woning? Dan is de prijs €395,- inclusief btw. Laat u de bouwkundige keuring uitvoeren om de staat van een bedrijfspand te controleren? Dan kost de bouwkundige keuring €395,- exclusief btw. Eén voordeel: in de meeste gevallen kunt u deze kosten van uw belastbare inkomen aftrekken als u het huis koopt. Let op, deze kosten gelden voor woningen of bedrijfspanden met een inhoud tot 500m3. Voor woningen met meer inhoud dan 500m3 hanteren wij een meerprijs van €35,- inclusief btw per 100m3 extra. Overige tarieven treft u hier.

 

Het bouwkundig rapport

Na een bouwkundige keuring wilt u natuurlijk graag de inzichten en resultaten tot u nemen. Onze specialisten stellen een duidelijk bouwkundig rapport samen waarin komt te staan wat er precies gekeurd is. Is er houtrot in de constructie van het dak geconstateerd? Dan schrijven wij een duidelijk advies hoe de gebreken op te lossen zijn met daarbij een helder kostenplaatje. Het bouwkundig rapport wordt in duidelijke taal geschreven inclusief foto’s. Foto’s zorgen namelijk voor verduidelijking van het geheel.

 

Laat direct een bouwkundige keuring uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde keurders helpen u met de aankoop of verkoop van uw woning. Niets is fijner dan met een goed gevoel een huis kopen of verkopen. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Dan kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijke bouwkundige keuring. Wilt u meer weten over de bouwkundige keuring kosten of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920, mail naar info@woon-keur.nl of klik hier om direct een afspraak te maken.

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

bouwkundige keuring

Bouwkundige Keuring Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?