Hallo daar! 👋 Welkom op onze tarieven pagina.

Op zoek naar transparante tarieven voor bouwkundige inspecties en energielabels? U bent aan het juiste adres! Ontdek hier onze duidelijke prijsstructuur voor al onze diensten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze tarieven? Neem gerust contact met ons op.

Stijn

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur B.V.

Onze Tarieven

Over Ons / Tarieven

tarieven overzicht

Actuele tarievenoverzicht WoonKeur B.V.

Bekijk ons gedetailleerde tarievenoverzicht door op de onderstaande knop te klikken. We adviseren u om al onze tarieven zorgvuldig te bestuderen voordat u een afspraak maakt, om volledige duidelijkheid te hebben over de kosten van onze diensten. Heeft u vragen of behoefte aan verdere verduidelijking over onze tarieven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze collega’s. Uw tevredenheid en transparantie staan bij ons voorop.

Algemene voorwaarden WoonKeur B.V.

Tevens zijn op al onze diensten de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u gemakkelijk inzien door op de bijbehorende knop te klikken. Zo bent u volledig geïnformeerd over onze werkwijze en de voorwaarden van onze service.

      

Over WoonKeur

WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

 

MEER LEREN

bouwkundige keuring certificeringen

      

WoonKeur inschakelen?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige keuringen uit en stellen energielabels op door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN