Hallo daar! 👋 Welkom op onze algemene voorwaarden pagina.

Op zoek naar transparante voorwaarden voor bouwkundige inspecties en energielabels? U bent aan het juiste adres! Ontdek hier onze duidelijke algemene voorwaarden voor al onze diensten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze algemene voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.

Stijn

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur B.V.

Algemene Voorwaarden

Over Ons / Algemene Voorwaarden

algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden WoonKeur B.V.

Op al onze producten dan wel diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik op de knop onderin om onze algemene voorwaarden te bekijken. Let op, voor onze energielabel dienst hanteren wij een aparte algemene voorwaarden!

Algemene voorwaarden voor energielabels WoonKeur B.V.

Op al onze producten energie diensten zijn onze algemene voorwaarden energielabel van toepassing. Klik op de knop onderin om onze algemene voorwaarden energielabel te bekijken.

      

Over WoonKeur

WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

 

MEER LEREN

bouwkundige keuring certificeringen

      

WoonKeur inschakelen?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige keuringen uit en stellen energielabels op door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN