Hallo daar! 👋 Welkom bij WoonKeur, Uw Expert in Bouwkundige Keuringen in de regio Rotterdam!

Zoekt u een betrouwbare partner voor een bouwkundige keuring in Rotterdam? Dan bent u hier op de juiste plek! Heeft u vragen of wilt u een inspectie inplannen? Aarzel niet en neem hier contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Maurits Veldhuis

Hoofdinspecteur, WoonKeur B.V.

Bouwkundige Keuring Rotterdam

Werkgebied / Bouwkundige Keuring Rotterdam

bouwkundige keuring Rotterdam
Voorkom verrassingen achteraf en laat een bouwkundige keuring Rotterdam uitvoeren.

De stad van de Euromast en de welbekende Erasmusbrug: Rotterdam. Heeft u een woning of bedrijfspand gevonden in Rotterdam, maar twijfelt u over de bouwtechnische staat?

De specialisten van Woonkeur helpen u graag bij het wegnemen van deze twijfels door middel van een bouwkundige keuring. Hiermee voorkomt u vervelende verrassingen achteraf en staat zekerheid voorop!

Wat onze klanten zeggen

bouwkundig inspecteur Rotterdam

Een bouwkundige keuring Rotterdam

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, maar wat is een bouwkundige keuring precies? Een bouwkundige keuring geeft middels een uitgebreid rapport de huidige staat van een woning of bedrijfspand in Rotterdam weer.

Onze specialisten gaan met een overzichtelijke inspectielijst te werk zodat de bouwkundige keuring Rotterdam uiterst secuur uitgevoerd kan worden. Op deze lijst staan alle belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden tijdens een bouwtechnische keuring, zoals fundering, riolering, vochtmetingen en de huidige dakconstructie.

WoonKeur Rotterdam

Volledig onafhankelijk keuring Rotterdam

Een volledig onafhankelijke bouwkundige keuring Rotterdam is van groot belang om de integriteit en objectiviteit van het keuringsproces te waarborgen. Bij Woonkeur streven we ernaar om elke bouwkundige keuring in Rotterdam volledig onafhankelijk uit te voeren.

Dit betekent dat onze inspecteurs geen enkel belang hebben bij de uitkomst van de keuring, anders dan het verstrekken van eerlijke en betrouwbare informatie aan onze klanten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de resultaten van de keuring niet beïnvloed worden door externe factoren, zoals belangen van derden.

Een volledig onafhankelijke keuring is de basis voor het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot uw vastgoed in Rotterdam, en daar streven wij naar bij elke inspectie die we uitvoeren.

 

Wat is het belang van een plaatselijke inspecteur?

Bij het overwegen van een bouwtechnische keuring Rotterdam is de expertise en plaatselijke bekendheid van de ervaren bouwkundig inspecteur van cruciaal belang. Rotterdam heeft zijn eigen unieke architectonische kenmerken en bouwstijlen die variëren van wijk tot wijk.

Een inspecteur die bekend is met de specifieke uitdagingen en potentiële problemen die zich kunnen voordoen in deze stad, zal beter in staat zijn om een grondige en relevante inspectie uit te voeren. Dit betekent dat zij niet alleen oog hebben voor algemene bouwtechnische aspecten, maar ook voor de specifieke zaken die uniek zijn voor Rotterdam.

Daardoor kunt u met vertrouwen rekenen op een gedegen beoordeling van uw woning of bedrijfspand, en dat kan onaangename verrassingen in de toekomst helpen voorkomen.

Kortom, plaatselijke bekendheid van de inspecteur biedt extra waarde en zekerheid bij uw bouwkundige keuring in Rotterdam.

bouwtechnische keuring Rotterdam

Is een bouwkundige keuring Rotterdam essentieel?

Voordat u een woning of bedrijfspand gaat (ver)kopen is het echt belangrijk dat u weet wat de bouwtechnische staat is. Waarom? Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bij oude panden is een bouwkundige keuring bijvoorbeeld erg belangrijk. Niets is namelijk vervelender dan er na de aankoop achter komen dat de dakconstructie eigenlijk volledig gerenoveerd moet worden.

Met een bouwtechnische keuring Rotterdam door WoonKeur neemt u dan ook echt het zekere voor het onzekere. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring waardoor u kunt rekenen op een uiterst gespecialiseerde en professionele bouwtechnische keuring!

 

Bekijk ook in de regio:

Bouwkundige keuring Dordrecht

Bouwkundige keuring Schiedam

 Bouwkundige keuring Capelle aan den Ijssel

Maurits Veldhuis

Laat Mijn Team U Helpen Met een Bouwkundige Keuring in Rotterdam

Voorkom onaangename verrassingen en bescherm uzelf met een professionele bouwkundige keuring Rotterdam.

Ons team van ervaren experts staat klaar om uw (aanstaande) woning grondig te inspecteren.

Laat Mijn Team U Helpen Met een Bouwkundige Keuring in Rotterdam

Voorkom onaangename verrassingen en bescherm uzelf met een professionele bouwkundige keuring Rotterdam.

Ons team van ervaren experts staat klaar om uw (aanstaande) woning grondig te inspecteren.

bouwkundig rapport Rotterdam

Overzichtelijk bouwkundig rapport

Het is niet voor niets dat veel bedrijven een bouwkundige keuring Rotterdam door Woonkeur laten uitvoeren. Naast zekerheid krijgt u er namelijk ook een zeer uitgebreid bouwkundig rapport voor terug. Het bouwkundige rapport voldoet aan de eisen die gesteld zijn voor de Nationale Hypotheek Garantie.

In het erkend uitgebreid bouwkundig rapport worden de bevindingen uitgeschreven in begrijpelijke taal in combinatie met foto’s en een kostenraming. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat van een bedrijfspand of woning.

 

Waar wordt op gecontroleerd tijdens bouwkundige keuring Rotterdam?

Tijdens een bouwkundige keuring Rotterdam wordt grondig gecontroleerd op diverse cruciale aspecten van een woning of bedrijfspand. Het inspectieteam van Woonkeur hanteert een uitgebreide inspectielijst om ervoor te zorgen dat de keuring uiterst nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Tijdens de bouwkundige keuring in Rotterdam worden de volgende aspecten grondig gecontroleerd:

 • Toilet en toiletvoorzieningen
 • Afwerkingen van de buitengevel
 • Verwarming en C.V.-installatie
 • Constructie van het dak
 • Bitumineuze bedekking en dakpannen
 • Draagconstructie van de vloeren
 • Alle soorten elektra in het object
 • Fundering van het object
 • Gasinstallatie en controle op lekkages
 • Dakdoorvoeren en goten
 • Afwerkingen van het interieur
 • Keuken en afwerkingen
 • Ramen, deuren en kozijnen
 • Kruipruimtes en/of kruipkelder
 • Technische installaties en keuring op functionaliteit, duurzaamheid en comfort
 • Waterinstallaties
 • Combiketel
 • Geiser en doorstroomverwarmers

Deze uitgebreide lijst van gecontroleerde aspecten zorgt ervoor dat u een gedegen inzicht krijgt in de bouwtechnische staat van uw pand in Rotterdam.

Even tussendoor!

Mocht u tijdens het lezen van deze pagina nog vragen hebben of direct een afspraak willen inplannen dan sta ik u graag te woord! U kunt mij bellen via: 085 13 04 920 of mailen via: denice@woon-keur.nl.

Denice

Allround office manager, WoonKeur B.V.

bouwkeuring Rotterdam

Kosten van een bouwkundige keuring Rotterdam

Voordat u een bouwkundige keuring laat uitvoeren wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van de kosten. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn onze keuringen onderverdeeld in drie categorieën: een bouwkundige keuring voor particulieren, een bouwkundige keuring voor bedrijven en een meeloopkeuring.

Op deze pagina vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende keuringen met daarbij de tarieven.

woning inspectie Rotterdam

Bouwtechnische keuring Rotterdam laten uitvoeren door WoonKeur?

Wilt u op de hoogte zijn van de huidige staat van uw nieuwe woning of bedrijfspand in Rotterdam? Onze ervaren en gepassioneerde keurders helpen u graag bij de aankoop of verkoop van uw pand! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920 of mail naar info@woon-keur.nl.

Het keuringsproces starten

Bij WoonKeur gaan we altijd voor transparantie en duidelijkheid. Ons keuringsproces in 3 heldere stappen:

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op en samen met u plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

2. De inspectie

Op de afgesproken dag voeren we een grondige inspectie uit, het liefst samen met u, maar dat is niet verplicht.

3. Rapportage

U ontvangt binnen enkele dagen het gedetailleerde rapport met bevindingen en aanbevelingen.

woningcheck Rotterdam

Is een bouwtechnische keuring verplicht?

Nee, volgens de wet is een bouwtechnische keuring niet verplicht. Toch kunnen hypotheekverstrekkers het als voorwaarde stellen voor financiering. Desondanks is het altijd slim om een bouwkundige keuring uit te voeren om eventuele nadelige verrassingen te voorkomen bij uw Rotterdamse pand.

Waarom een bouwkundige keuring Rotterdam?

Een bouwkundige keuring in Rotterdam is van essentieel belang omdat het u gemoedsrust geeft over de staat van uw toekomstige woning. Niemand wil een huis vol verborgen gebreken kopen. Twijfels over de bouwtechnische staat kunnen worden weggenomen met een grondige keuring.

Onafhankelijke keuring

Bij WoonKeur hanteren we strikte onafhankelijkheid. We hebben geen enkele relatie of band met de verkopende partij. Ons doel is om eerlijk en betrouwbaar advies te verstrekken waarop u kunt vertrouwen.

Wat controleren wij bij een bouwkundige keuring Rotterdam?

Onze inspectie omvat alle belangrijke aspecten van uw pand, van ramen, deuren en kozijnen tot sanitair, verwarmings- en elektrische installaties, dakconstructie, fundering en meer.

We houden ook rekening met regionale kenmerken die van invloed kunnen zijn op de staat van het pand.

Hoe gaan we te werk bij een bouwkundige keuring Rotterdam?

We geven de voorkeur aan een gezamenlijke inspectie, zodat u al uw vragen kunt stellen en wij eventuele onduidelijkheden direct kunnen verduidelijken. Dit biedt u een beter begrip van de staat van uw pand en ons rapport.

Wanner ontvang ik het bouwkundig rapport

Binnen 2 werkdagen na de betaling van de bouwkundige keuring ontvangt u een gedetailleerd bouwkundig rapport met een samenvatting van benodigde herstelwerkzaamheden en kostenramingen op korte en lange termijn van de eventuele gebreken.

Dit rapport dient als een waardevolle nulmeting en kan u helpen bij onderhandelingen met de verkopende partij.

Met spoed een bouwkundig rapport nodig?

Als u snel een rapport nodig heeft, bieden wij spoedprocedures aan, waarbij u het rapport binnen binnen 24 uur na de betaling ontvangt.

Hoe duur is een bouwkundige keuring in Rotterdam?

Onze diensten zijn onderverdeeld in handige pakketten die u kunt kiezen op basis van uw behoeften en budget. Een bouwkundige keuring in Rotterdam kan uiteindelijk helpen om kosten te besparen door een sterke onderhandelingspositie te creëren.

Hoe bereid ik mijn bouwkundige keuring Rotterdam voor?

Voorafgaand aan de keuring zijn er enkele zaken die u met de verkopende partij kunt regelen, zoals toegang tot alle kamers, kruipruimte, informatie over asbest en lood in oudere panden, toestemming voor het boren van gaten, en alles schriftelijk vastleggen.

Andere locatie in Nederland?

Neem contact met ons op voor inspecties buiten Rotterdam. We bieden advies op maat en denken graag met u mee.

      

Bouwkundige keuring Kosten

€ 425,- inclusief BTW (tot 500 m³)

 

DIRECT AANVRAGEN

      

Over WoonKeur

WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

 

MEER LEREN

bouwkundig inspecteur

Woning Kopen?

Bouwkundige Keuring!

Koop geen kat in de zak, kies voor zekerheid bij het aankopen van uw nieuwe woning.

      

Wilt u een bouwkundige keuring in Rotterdam?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige keuringen in Rotterdam uit en stellen energielabels op door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN

bouwkundige keuring certificeringen

      

Wilt u een bouwkundige keuring in Rotterdam?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige keuringen in Rotterdam uit en stellen energielabels op door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN