Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring in Rotterdam voor u komt uitvoeren, klik hier.

Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige keuring Rotterdam

Voorkom verrassingen achteraf en laat een bouwkundige keuring in Rotterdam uitvoeren.

De stad van de Euromast en de welbekende Erasmusbrug: Rotterdam. Heeft u een woning of bedrijfspand gevonden in Rotterdam, maar twijfelt u over de bouwtechnische staat? De specialisten van Woonkeur helpen u graag bij het wegnemen van deze twijfels door middel van een bouwkundige keuring. Hiermee voorkomt u vervelende verrassingen achteraf en staat zekerheid voorop!

 

Een bouwkundige keuring

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, maar wat is een bouwkundige keuring precies? Een bouwkundige keuring geeft middels een uitgebreid rapport de huidige staat van een woning of bedrijfspand in Rotterdam weer. Onze specialisten gaan met een overzichtelijke inspectielijst te werk zodat de bouwkundige keuring uiterst secuur uitgevoerd kan worden. Op deze lijst staan alle belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden tijdens een bouwtechnische keuring, zoals fundering, riolering, vochtmetingen en de huidige dakconstructie.

 

Is een bouwkundige keuring essentieel?

Voordat u een woning of bedrijfspand gaat (ver)kopen is het echt belangrijk dat u weet wat de bouwtechnische staat is. Waarom? Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij oude panden is een bouwkundige keuring bijvoorbeeld erg belangrijk. Niets is namelijk vervelender dan er na de aankoop achter komen dat de dakconstructie eigenlijk volledig gerenoveerd moet worden. Met een bouwtechnische keuring door Woonkeur in Rotterdam neemt u dan ook echt het zekere voor het onzekere. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring waardoor u kunt rekenen op een uiterst gespecialiseerde en professionele bouwtechnische keuring!

 

Overzichtelijk bouwkundig rapport

Het is niet voor niets dat veel bedrijven een bouwkundige keuring in Rotterdam door Woonkeur laten uitvoeren. Naast zekerheid krijgt u er namelijk ook een zeer uitgebreid bouwkundig rapport voor terug. Het bouwkundige rapport voldoet aan de eisen die gesteld zijn voor de Nationale Hypotheek Garantie. In het bouwkundige rapport worden de bevindingen uitgeschreven in begrijpelijke taal in combinatie met foto’s en een kostenraming. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat van een bedrijfspand of woning.

 

Kosten van een bouwkundige keuring

Voordat u een bouwkundige keuring laat uitvoeren wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van de kosten. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn onze keuringen onderverdeeld in drie categorieën: een bouwkundige keuring voor particulieren, een bouwkundige keuring voor bedrijven en een meeloopkeuring. Op deze pagina vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende keuringen met daarbij de tarieven.

 

Bouwtechnische keuring laten uitvoeren door WoonKeur?

Wilt u op de hoogte zijn van de huidige staat van uw nieuwe woning of bedrijfspand in Rotterdam? Onze ervaren en gepassioneerde keurders helpen u graag bij de aankoop of verkoop van uw pand! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920 of mail naar info@woon-keur.nl.

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

bouwkundige keuring rotterdam

Bouwkundige Keuring in Rotterdam Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Rotterdam bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring in Rotterdam Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Rotterdam bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?