Hallo daar! 👋 Welkom bij WoonKeur, Uw Expert voor een gebrekenonderzoek.

Zoekt u een betrouwbare partner voor een gebrekenonderzoek? Dan bent u hier op de juiste plek! Heeft u vragen of wilt u een onderzoek inplannen? Aarzel niet en neem hier contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Lars

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur B.V.

Gebrekenonderzoek

Onze Diensten / Gebrekenonderzoek

deskundigenonderzoek

Gebrekenonderzoek door WoonKeur: Uw Zekerheid in Bouwkundige Kwaliteit

Bij WoonKeur B.V. begrijpen we dat bouwkundige gebreken in uw woning voor aanzienlijke zorgen en ongemakken kunnen zorgen. Daarom bieden wij een uitgebreide gebrekenonderzoek service aan, speciaal ontworpen om zowel zichtbare als verborgen gebreken in uw woning op te sporen en te documenteren. Ons doel is om u volledige gemoedsrust te geven en ervoor te zorgen dat uw woning veilig, gezond en in goede staat is.

 

Waarom kiezen voor een gebrekenonderzoek?

Gebreken in een woning kunnen variëren van kleine cosmetische problemen tot ernstige structurele problemen die de veiligheid en het wooncomfort van de bewoners in gevaar kunnen brengen. Een professioneel gebrekenonderzoek door WoonKeur biedt u de volgende voordelen:

  • Vroegtijdige Opsporing: Door gebreken vroegtijdig op te sporen, kunnen we verdere schade en hoge reparatiekosten voorkomen.
  • Deskundige Analyse: Onze ervaren inspecteurs gebruiken geavanceerde apparatuur en technieken om zelfs de kleinste gebreken op te sporen.
  • Uitgebreide Rapportage: U ontvangt een gedetailleerd rapport met foto’s, beschrijvingen van de gevonden gebreken en aanbevelingen voor herstel.
  • Verhoogde Veiligheid: Door potentiële risico’s te identificeren, helpen we de veiligheid van uw woning en de gezondheid van de bewoners te waarborgen.

 

Soorten Gebreken die Wij Onderzoeken

Bij WoonKeur zijn we gespecialiseerd in het opsporen en documenteren van diverse bouwkundige gebreken. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende gebreken die we kunnen onderzoeken:

 

Vocht

Vochtproblemen kunnen ernstige schade aan uw woning veroorzaken, zoals schimmelvorming en houtrot. Onze inspecteurs gebruiken vochtmeters en thermografische scans om vochtproblemen op te sporen en de oorzaak ervan te achterhalen.

 

Schimmel

Schimmel is niet alleen schadelijk voor uw woning, maar kan ook gezondheidsproblemen veroorzaken. Wij identificeren de bron van schimmelvorming en geven advies over effectieve bestrijding en preventie.

 

Lekkage

Waterlekkages kunnen leiden tot aanzienlijke schade en kostbare reparaties. Wij sporen lekkages op door middel van visuele inspecties en geavanceerde technieken zoals endoscopie en vochtmetingen.

 

Scheuren

Scheuren in muren, plafonds en funderingen kunnen wijzen op structurele problemen. Onze inspecteurs beoordelen de ernst van de scheuren en adviseren over de benodigde herstelmaatregelen.

 

Houtrot

Houtrot kan de sterkte van houten constructies ernstig aantasten. Wij inspecteren uw woning grondig op tekenen van houtrot en geven advies over de benodigde reparaties en preventieve maatregelen.

 

Stank

Onaangename geuren in uw woning kunnen wijzen op verborgen problemen zoals schimmel, vocht of ventilatieproblemen. Wij sporen de oorzaak van de geur op en adviseren over de oplossingen.

 

Verzakkingen

Verzakkingen van de fundering kunnen leiden tot scheuren en structurele instabiliteit. Onze inspecteurs beoordelen de omvang van de verzakking en geven advies over herstel en versterking van de fundering.

 

Verborgen Gebreken

Niet alle gebreken zijn direct zichtbaar. Wij gebruiken geavanceerde technieken zoals thermografie, endoscopie en vochtmetingen om verborgen gebreken op te sporen en te documenteren.

 

Onze Werkwijze

  1. Voorbereiding en Intake: Bij de start van het gebrekenonderzoek nemen we uw zorgen en specifieke aandachtspunten door. Dit helpt ons om gericht te werk te gaan en geen enkel detail over het hoofd te zien.
  2. Uitvoering van het Onderzoek: Onze inspecteurs voeren een grondige visuele inspectie uit, ondersteund door geavanceerde meet- en detectietechnieken zoals vochtmetingen, thermografische scans en endoscopie. We controleren zowel de binnen- als buitenzijde van uw woning op structurele en functionele gebreken.
  3. Rapportage en Advies: Na afronding van het onderzoek ontvangt u een uitgebreid rapport. Dit rapport bevat duidelijke foto’s, gedetailleerde beschrijvingen van de gevonden gebreken en praktische aanbevelingen voor herstel of verdere inspectie indien nodig.
  4. Nazorg en Vervolgacties: We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en kunnen desgewenst contact opnemen met aannemers of bouwprofessionals om de noodzakelijke herstelwerkzaamheden te coördineren.

 

Waarom WoonKeur?

Bij WoonKeur staan deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal. Onze inspecteurs zijn hooggekwalificeerd en beschikken over jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij streven ernaar om u een uitstekende service te bieden en uw woning in optimale staat te houden.

 

Tarieven voor Gebrekenonderzoek

Bij WoonKeur bieden we transparante en eerlijke tarieven voor onze gebrekenonderzoek services. Het tarief voor een gebrekenonderzoek start bij EUR 425,- exclusief btw voor het opsporen en documenteren van één gebrek. Mocht er tijdens het onderzoek blijken dat er meerdere gebreken zijn, dan rekenen we EUR 125,- exclusief btw per extra gebrek. Deze tarieven omvatten een grondige inspectie door onze deskundige inspecteurs, het gebruik van geavanceerde meet- en detectietechnieken, en een gedetailleerd rapport met bevindingen en aanbevelingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u rekenen op een gedegen en betrouwbaar onderzoek.

 

Contacteer Ons

Heeft u een vermoeden van gebreken in uw woning of wilt u zekerheid over de bouwkwaliteit? Neem dan vandaag nog contact op met WoonKeur voor een professioneel gebrekenonderzoek. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en om een inspectie in te plannen.

Kies voor zekerheid en veiligheid. Kies voor WoonKeur. Uw partner in bouwkundige kwaliteit.

      

Gebrek Onderzoeken Kosten

€ 425,- exclusief BTW

 

DIRECT AANVRAGEN

      

Over WoonKeur

WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

 

MEER LEREN

      

Wilt u een gebrek onderzoek?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij onderzoeken vastgoed in heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN

bouwkundig onderzoek certificeringen

      

Wilt u een gebrek onderzoeken?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij onderzoeken vastgoed in heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN