Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring in Tilburg voor u komt uitvoeren, klik hier.

Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige keuring Tilburg

Voorkom verrassingen achteraf en laat een bouwkundige keuring in Tilburg uitvoeren.

Het (ver)kopen van een woning of bedrijfspand is een echte investering en voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Is uw oog gevallen op een prachtige woning of op een uniek bedrijfspand in Tilburg? Voordat u de woning gaat kopen is het erg belangrijk om inzicht te krijgen in de technische staat van het pand. De specialisten van Woonkeur helpen u graag bij het wegnemen van deze twijfels door middel van een bouwkundige keuring!

 

Wat houdt een bouwkundige keuring in?

Steeds meer mensen investeren in een bouwkundige keuring en dat is natuurlijk niet geheel zonder reden. Een bouwkundige keuring geeft middels een uitgebreid rapport de huidige staat van een woning of bedrijfspand in Tilburg weer. De experts van Woonkeur gaan met een inspectielijst het gehele pand af om te kijken wat de technische staat is. Op de inspectielijst staan alle belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden tijdens een bouwtechnische keuring. Hierbij kunt u denken aan bouwkundige en bouwtechnische elementen zoals fundering, riolering, vochtmetingen en de huidige dakconstructie.

 

Voorkom onaangename verrassingen

Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren komt u niet voor vervelende verrassingen te staan nadat u een pand heeft gekocht of verkocht. Bij oude panden is een bouwkundige keuring bijvoorbeeld erg belangrijk. Niets is namelijk vervelender dan er na de aankoop bijvoorbeeld achter komen dat er een complexe lekkage in het pand zit. Soms zijn er namelijk gebreken in een woning of bedrijfspand die u met het blote oog niet kunt ziet. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring waardoor u kunt rekenen op een uiterst gespecialiseerde en professionele bouwtechnische keuring!

 

Overzichtelijk bouwkundig rapport

Om de eventuele gebreken zo duidelijk mogelijk te maken worden deze door onze specialisten uitgeschreven in een bouwkundig rapport. Het bouwkundige rapport voldoet aan de eisen die gesteld zijn voor de Nationale Hypotheek Garantie. In dit uitgebreide rapport worden de bevindingen in begrijpelijke taal uitgeschreven in combinatie met foto’s en een kostenraming. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat van een bedrijfspand of woning.

 

Wat kost een bouwkundige keuring?

Maar wat kost een bouwkundige keuring van een woning of bedrijfspand in Tilburg precies? Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn onze keuringen onderverdeeld in drie categorieën: een bouwkundige keuring voor particulieren, een bouwkundige keuring voor bedrijven en een meeloopkeuring. Op deze pagina vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende keuringen met daarbij de tarieven.

 

Bouwtechnische keuring laten uitvoeren door WoonKeur?

Wilt u op de hoogte zijn van de huidige staat van uw nieuwe woning of bedrijfspand in Tilburg? Onze ervaren en gepassioneerde keurders helpen u graag bij de aankoop of verkoop van uw pand! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920 of mail naar info@woon-keur.nl.

 

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

bouwkundige keuring tilburg

Bouwkundige Keuring in Tilburg Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Tilburg bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring in Tilburg Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Tilburg bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?