Wie is WoonKeur?

Ontmoet de ruggenraat van ons bedrijf: het team van WoonKeur.

Maurits

Hoofdinspecteur

Stijn

Bouwkundig inspecteur

Gerrit

EPA-W'er

Ruben

Hoofdinspecteur/ EPA-W'er

Lars

Bouwkundig inspecteur

Angela

EPA-W'er

Jeroen

Bouwkundig inspecteur

Karan

Bouwkundig inspecteur

Erik

EPA-W'er

Hidde

Bouwkundig inspecteur

Bradley

EPA-W'er

Johan

Bouwkundig inspecteur

Wendy

EPA-W'er

Bouwkundig Onderzoek | Bouwkundige Keuring | Woonkeur

Jordi

Planner

medewerker Denice

Denice

Allround office manager

Marcel

Operationeel manager

Bouwkundig Onderzoek | Bouwkundige Keuring | Woonkeur

Ilse

Administratie

Bouwkundig Onderzoek | Bouwkundige Keuring | Woonkeur

Saskia

Administratie

Bouwkundig Onderzoek | Bouwkundige Keuring | Woonkeur

Regan

Marketing specialist

WoonKeur is vertrouwd door:

Hey, wij zijn WoonKeur!
Wij willen u helpen met een bouwkundige inspectie en/of energielabel.

Op zoek naar een bouwkundige keuringsexpert of energielabelspecialist? Ontdek WoonKeur, uw allesomvattende oplossing, actief in heel Nederland!

WoonKeur staat synoniem voor betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in de vastgoedwereld. Wij bieden niet alleen uitgebreide bouwkundige inspecties, maar ook heldere rapportages die complexiteit vertalen naar begrijpelijke informatie. Of u nu particuliere woningeigenaar of koper bent, of deel uitmaakt van een grote vastgoedbeheerder, verzekeraar, beleggingsfonds, of overheidsinstantie, wij bedienen elke klant met dezelfde expertise en aandacht.

Van energielabels tot duurzaamheidsadviezen, wij zorgen ervoor dat uw pand niet alleen aan de huidige normen voldoet, maar ook toekomstbestendig is. Bij WoonKeur is duurzaamheid haalbaar en eenvoudig, dankzij onze praktische benadering en diepgaande kennis.

Wij bieden een scala aan diensten, inclusief bouwkundige keuringen, Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP’s), nieuwbouwopleveringskeuringen, specialistische onderzoeken bij geschillen, thermografische onderzoeken, het afmelden van energielabels en maatwerkadvies voor verduurzaming. Ons doel is om een complete service te bieden die elk aspect van uw vastgoedbehoeften dekt.

Onze aanpak bestaat uit drie stappen:

  1. Persoonlijke Aanpak: We starten met een persoonlijke dialoog om uw unieke eisen te begrijpen, zodat we onze diensten exact op uw behoeften kunnen afstemmen.
  2. Deskundige Uitvoering: Onze vakmensen voeren uitgebreide inspecties uit en leveren nauwkeurige rapportages, ondersteund door de nieuwste technologieën en grondige kennis voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid.
  3. Continue Ondersteuning: We staan klaar met advies en ondersteuning na onze inspecties, om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte blijft en ondersteund wordt gedurende het hele proces.

Kies voor WoonKeur, waar u een perfecte mix van professionaliteit en toegankelijkheid vindt. Bent u klaar om uw vastgoedpotentieel volledig te benutten? Neem dan nu contact op met WoonKeur. Ervaar het verschil dat wij kunnen maken: bij ons is uw vastgoed altijd in deskundige handen.

Onze cultuur
Samen sterk: de pijlers van onze bedrijfscultuur

Transparantie & Betrouwbaarheid:

Bij WoonKeur ligt de focus op heldere communicatie en betrouwbare dienstverlening. Wij geloven dat transparantie aan de basis staat van elke vertrouwensrelatie.

Familiecultuur & Professionaliteit

Een warme familiecultuur gecombineerd met professionele striktheid vormt het hart van ons bedrijf. Samenwerken als een familie, we zetten ons in voor continue verbetering en uitmuntende kwaliteit.

Persoonlijke Ontwikkeling

Bij WoonKeur is iedere medewerker een belichaming van ons potentieel. We investeren in hun groei met oneindige mogelijkheden voor ontwikkeling, aangepast aan hun unieke sterktes en ambities.

Toewijding aan Duurzaamheid

Onze missie is om de vastgoedsector te verrijken met duurzame oplossingen. Wij streven ernaar elke klant te behoeden voor onvoorziene financiële uitdagingen en hen te leiden naar een groenere toekomst.

Eigen Initiatief & Groei

We moedigen onze medewerkers aan om proactief te zijn in hun besluitvorming, wat bijdraagt aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen onze begeleidende en ondersteunende omgeving.

Wederzijdse Ondersteuning

Wij bouwen op elkaar en geloven dat iedereen belangrijk is. Het team van WoonKeur staat klaar voor elkaar, met wederzijdse ondersteuning als sleutel tot het leveren van de hoogste standaard van service.

Wat onze klanten over ons zeggen

Gedurende meer dan vijf jaar heeft WoonKeur een breed spectrum aan klanten geholpen – van particulieren die dromen van een veilig thuis tot professionele vastgoedbeleggers, van zorgvuldige vastgoedbeheerders tot nauwkeurige verzekeraars, en iedereen daar tussenin. Onze belofte aan al deze klanten is de garantie van uitmuntendheid en aandacht voor detail in al onze werkzaamheden.

Onze dienstverlening is meer dan een technische controle; het is een fundament van vertrouwen en zekerheid binnen de vastgoedmarkt. Dit wordt weerspiegeld in de woorden van onze klanten, wiens tevredenheid onze grootste drijfveer is. Zij zijn de echo van ons werk en de spiegel van onze integriteit.

We nodigen u uit om door onze Google reviews te bladeren, gepresenteerd in een dynamische slider hieronder. Deze reviews zijn een testament van de impact die we hebben gehad op de levens en ondernemingen van onze klanten. Ze bieden u een authentieke kijk op de ervaringen met WoonKeur – ervaringen die spreken over kwaliteit, deskundigheid en een diepgewortelde klantenservice die we dag in, dag uit nastreven.

Bent u bezig met vastgoed?
Zo ja, dan is WoonKeur voor u de juiste partij om mee samen te werken. We zien u snel!