Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring in Almere voor u komt uitvoeren, klik hier.

Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige keuring Almere

 

Een bouwkundige keuring in Almere nodig?

Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog in de omgeving van Almere? Voorkom gebreken en hoge kosten door een bouwkundige keuring uit te laten voeren door Woonkeur. Hiermee nemen onze experts eventuele twijfels weg en kunt u met een gerust hart overgaan tot de (ver)koop! Een vast tarief, geen verrassingen achteraf en top inspecties: dát is waar Woonkeur voor staat.

 

Een bouwkundige keuring

Heeft u wel eens van een bouwkundige keuring gehoord, maar nooit geweten wat het precies inhoudt? Eigenlijk komt het erop neer dat onze specialisten – middels een uitgebreid rapport – de huidige situatie van een pand weergeven. Wij gaan uiterst secuur te werk met een inspectielijst waarop de belangrijkste punten staan. De meest voorkomende onderdelen die tijdens een bouwkundige inspectie gecontroleerd worden zijn dan ook fundering, riolering, vochtmetingen en de dakconstructie.

 

Is een bouwkundige keuring écht nodig?

Voor de mensen die twijfelen of een bouwtechnische keuring essentieel is voor hun (toekomstige) woning of bedrijfspand, is er maar één juist antwoord: ja, een bouwkundige keuring is belangrijk voor elk pand. Hiermee beschermt u zichzelf namelijk tegen onvoorziene kosten waar u absoluut niet op zit te wachten. Hoe vervelend zou het zijn om er – na de (ver)koop – achter te komen dat de fundering niet meer is zoals het hoort te zijn? De specialisten van Woonkeur zijn expert op dit vlak, waardoor u de bouwtechnische keuring met alle rust aan ons over kunt laten.

 

Overzichtelijk bouwkundig rapport

Het blijft niet alleen bij een bouwkundige keuring. U wilt natuurlijk ook weten wat de (eventuele) gebreken van een woning of bedrijfspand in Almere zijn. Nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, worden alle bevindingen helder uitgeschreven in een bouwkundig rapport dat voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de Nationale Hypotheek Garantie. Om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, wordt de uitgeschreven tekst ondersteunt met foto’s en een duidelijke kostenraming.

 

Bouwkundige keuring kosten

Voordat u een bouwkundige keuring laat uitvoeren, wilt u natuurlijk wel op de hoogte zijn van de kosten. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn onze keuringen onderverdeeld in drie categorieën: een bouwkundige keuring voor particulieren, een bouwkundige keuring voor bedrijven en een meeloopkeuring. Op deze pagina vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende keuringen met daarbij de tarieven.

 

Bouwtechnische keuring in Almere laten uitvoeren door Woonkeur

Wilt u op de hoogte zijn van de huidige staat van uw nieuwe woning of bedrijfspand in Almere? Onze keurders helpen u graag door legendarische inspecties uit te voeren. Wij doen waar we goed in zijn, zodat u met een gerust hart over kunt gaan tot de (ver)koop van een pand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920 of mail naar info@woon-keur.nl.

Prijs

€ 375,- inclusief BTW

Branchevereniging bouwkundige keurders

Bouwkundige Keuring in Almere Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Almere bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring in Almere Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Almere bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?