Hallo daar! 👋 Welkom bij WoonKeur, Uw Expert voor een bouwkundig onderzoek.

Zoekt u een betrouwbare partner voor een bouwkundig onderzoek? Dan bent u hier op de juiste plek! Heeft u vragen of wilt u een inspectie inplannen? Aarzel niet en neem hier contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Pieter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur B.V.

Bouwkundig Onderzoek

Onze Diensten / Bouwkundig Onderzoek

bouwkundig onderzoek

Bouwkundig onderzoek

Wilt u, uw woning, bedrijfspand of ander type vastgoed volledig of gedeeltelijk bouwkundig laten onderzoeken? Van een geschil met uw aannemer, het controleren van de staat het pand of een deel van het pand tot bouwkundige begeleiding, een bouwkundig onderzoek geeft u duidelijkheid. Onze ervaren inspecteurs controleren, analyseren en rapporteren uw bouwkundige vraagstuk.

 

Wat is zo een bouwkundig onderzoek eigenlijk?

Bij een bouwkundig onderzoek doen wij een visuele inspectie met verschillende geavanceerde apparatuur van het bouwkundige onderdeel waar u vragen over heeft of meer inzicht in zou willen. Wij beoordelen de juistheid van de bouwkundige staat volgens de gestelde normen en maken hiervan een uitgebreid digitaal rapport (met eventuele kostenraming) waarin al onze bevindingen staan omschreven.

 

Maar wat gaat het mij kosten?

Een bouwkundig onderzoek heeft hetzelfde tarief als een bouwkundige keuring. De kosten van een bouwkundig onderzoek zijn dan ook onderverdeeld in twee categorieën. Een bouwkundig onderzoek voor particulieren kost €425,- inclusief btw voor een onderzoek tot twee uur. Een bouwkundig onderzoek voor bedrijven kost €425,- exclusief btw voor een onderzoek tot twee uur.

 

Hoelang zijn jullie met zo een onderzoek bezig?

De benodigde tijd kan enorm variëren. Allereerst is van belang hoe uitgebreid en/of complex uw vraagstelling is. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht kunnen wij korter of juist veel langer bezig zijn met het onderzoek. In sommige gevallen hebben wij niet erg lang op locatie nodig maar hebben wij op kantoor nog veel om uit te zoeken en uit te werken. In andere gevallen spenderen wij veel meer tijd op locatie en hoeven wij vervolgens na afloop enkel nog het rapport op te stellen.

Wij worden ook regelmatig gevraagd voor het adviseren of begeleiden bij zeer complexe bouwkundige vraagstukken en zeer grote projecten. In dit geval zullen wij een team van inspecteurs kunnen inzetten die soms tot wel een aantal maanden bezig zijn met een klus.

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel spannend, maar een gemiddelde standaard bouwkundige onderzoek kost ons ongeveer tussen de één en twee uur. Het valt dus meestal allemaal best wel mee!

 

Voer direct een bouwkundig onderzoek uit!

Onze zeer ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u graag met uw bouwkundige opdracht. Wij brengen u bouwkundige duidelijkheid en inzicht zodat u niet meer voor verrassingen komt te staan. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Dan kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijk bouwkundig onderzoek. Wilt u meer weten over ons bouwkundig onderzoek of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via 085 13 04 920, mail naar info@woon-keur.nl of klik hier om direct een afspraak te maken.

      

Bouwkundig onderzoek Kosten

€ 425,- inclusief BTW (tot 2 uur)

 

DIRECT AANVRAGEN

      

Over WoonKeur

WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

 

MEER LEREN

      

Wil jij een bouwkundige onderzoek?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige onderzoeken uit door heel Nederland. Ben jij onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN

bouwkundig onderzoek certificeringen

      

Wil jij een bouwkundige onderzoek?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige onderzoeken uit door heel Nederland. Ben jij onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN