Hallo daar! 👋 Welkom bij WoonKeur, Uw Expert voor een bouwkundige keuring.

Zoekt u een betrouwbare partner voor een bouwkundig keuring? Dan bent u hier op de juiste plek! Heeft u vragen of wilt u een inspectie inplannen? Aarzel niet en neem hier contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Matthijs

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur B.V.

Bouwkundige Keuring voor Bedrijfspanden

Onze Diensten / Bouwkundige Keuring Zakelijk

bouwkundige keuring bedrijfspand

Bent u van plan om een bedrijfspand te kopen of verkopen, maar twijfelt u over de bouwtechnische staat? De specialisten van WoonKeur helpen u graag bij het uitvoeren van een bouwtechnische keuring van het bedrijfspand. Wij voeren uitgebreid bouwkundig onderzoek uit van alle soorten bedrijfspanden.

 

Wat houdt een bouwkundige keuring in?

Tijdens een bouwkundige inspectie van het bedrijfspand wordt alles van onder tot boven gecontroleerd door onze ervaren keurders. Wij gaan uiterst secuur te werk met een inspectielijst. Op deze lijst staan alle belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden tijdens een bouwtechnische keuring van het bedrijfspand. Hierbij kunt u denken aan bouwkundige en bouwtechnische elementen zoals fundering, riolering, vochtmetingen en de huidige dakconstructie.

 

Zekere voor het onzekere

Misschien vraagt u zich af of een bouwkundige inspectie onroerend goed essentieel is voordat u het bedrijfspand gaat kopen of verkopen? Het voordeel van het uit laten voeren van een bouwkundige inspectie van het bedrijfspand is dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zeker bij oudere bedrijfspanden is een bouwkundige inspectie belangrijk. Het zou bijvoorbeeld erg vervelend zijn als u er na de aankoop van een bedrijfspand achter komt dat de dakconstructie eigenlijk nodig aan vervanging toe is.

Met een bouwkundige keuring van bedrijfs onroerend goed neemt u het zekere voor het onzekere, hiermee voorkomt u verrassingen achteraf.

 

Kosten bouwkundige keuring bedrijfspand

Voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring voor een bedrijfspand hanteren wij een voordelig vaste tarief van € 425,- exclusief btw per dagdeel. Wij verwijzen u voor meer informatie over onze tarieven naar onze tarieven pagina. In de meeste gevallen maken wij een offerte op maat. 

 

Kwalitatief bouwkundig rapport

Het is niet voor niets dat veel bedrijven een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Naast zekerheid krijgt u er namelijk ook een zeer uitgebreid bouwkundig rapport voor terug. Het bouwkundige rapport voldoet aan alle eisen. In het bouwkundige rapport worden de bevindingen uitgeschreven in begrijpelijke taal in combinatie met foto’s en kostenraming. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat van het pand.

 

Bouwtechnische keuring bedrijfspand door WoonKeur

U wilt toch ook op de hoogte zijn van de staat van uw huidige of nieuwe bedrijfspand? Onze ervaren en gepassioneerde keurders helpen u graag bij de aankoop of verkoop van uw pand! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920, mail naar info@woon-keur.nl of klik hier.

      

Bouwkundige Keuring Kosten

€ 425,- exclusief BTW

 

DIRECT AANVRAGEN

      

Over WoonKeur

WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

 

MEER LEREN

      

Wilt u een bouwkundige keuring?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige keuringen uit en stellen energielabels op door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN

bouwkundige keuring certificeringen

      

Wilt u een bouwkundige keuring?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige keuringen uit en stellen energielabels op door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN