Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mijn collega’s een opleveringskeuring voor u komt uitvoeren, klik hier.

Jaap

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Opleveringskeuring (nieuwbouw)

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen voordat uw nieuwbouwwoning officieel aan u wordt opgeleverd? Tijdens een opleveringskeuring voor nieuwbouwwoningen worden eventuele (verborgen) gebreken in uw nieuwbouwwoning door onze ervaren specialisten opgespoord en in kaart gebracht. Hiermee voorkomt u verrassingen, hoge kosten en eventuele juridische geschillen achteraf. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van een opleveringskeuring voor uw nieuwbouwwoning.

 

Wat is een opleveringskeuring?

Een opleveringskeuring is een visuele inspectie van een nieuwbouwwoning. Hierbij beoordeelt onze onafhankelijke inspecteur uw woning met een zeer kritisch oog. Op deze manier krijgt u direct inzicht in eventuele bouwkundige gebreken van uw nieuwbouwwoning. De inspecteur is op de hoogte van de regels en normen in de bouw en kan door middel van zijn arendsogen alle kleine en grote gebreken volledig voor u in kaart brengen. Deze bevindingen zullen worden opgenomen in het proces-verbaal van oplevering waarna de aannemer de kans krijgt om de gevonden gebreken op te lossen zodat uw nieuwbouwwoning naar behoren aan u kan worden opgeleverd.

 

Kosten van een opleveringskeuring

Een opleveringskeuring heeft dezelfde tarieven als een bouwkundige keuring. De kosten van een opleveringskeuring bedragen €395,- inclusief btw voor een onderzoek tot twee uur. Twee uur is gebruikelijk ruimschoots voldoende voor het uitvoeren van een uitgebreide opleveringskeuring.

 

Hoelang duurt een opleveringskeuring?

Maar hoe lang zijn onze specialisten bezig met een opleveringskeuring? Gezien er zoveel verschillende soorten woningen gebouwd kunnen worden varieert de tijd van huis tot huis. Hoe groter het huis, hoe langer de opleveringskeuring duurt. Hoe kleiner het huis, hoe sneller onze specialisten klaar zijn. Als een huis beschikt over een goede conditie en er weinig gebreken zijn is het mogelijk dat de opleveringskeuring binnen 1 uur uitgevoerd kan worden. Zijn er meer gebreken of is het een groot huis? Dan kan de opleveringskeuring in een woning meer dan 2 uur in beslag nemen. De specialisten van WoonKeur doen er alles aan om de opleveringskeuring in de woning snel, efficiënt en professioneel uit te voeren.

 

Voer direct een opleveringskeuring uit!

Onze ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u graag met de aankoop van uw nieuwbouwwoning. Niets is fijner dan met een goed gevoel een nieuw huis te kopen. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Dan kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijke opleveringskeuring. Wilt u meer weten over de opleveringskeuring, de kosten of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920, mail naar info@woon-keur.nl of klik hier om direct een afspraak te maken.

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

nieuwbouw

Opleveringskeuring Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand bouwkundig inzicht te bieden middels een opleveringskeuring. De enige vraag is, wordt u het?

Opleveringskeuring uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand bouwkundig inzicht te bieden middels een opleveringskeuring. De enige vraag is, wordt u het?