Hallo daar! 👋 Welkom bij WoonKeur, Uw Expert voor een deskundigenonderzoek.

Zoekt u een betrouwbare partner voor een deskundigenonderzoek? Dan bent u hier op de juiste plek! Heeft u vragen of wilt u een onderzoek inplannen? Aarzel niet en neem hier contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Pieter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur B.V.

Deskundigenonderzoek

Onze Diensten / Deskundigenonderzoek

deskundigenonderzoek

Deskundigenonderzoek bij WoonKeur: Uw Partner bij Juridische Geschillen

Bij WoonKeur B.V. begrijpen we dat bouwprojecten en renovaties soms kunnen leiden tot conflicten en geschillen. Of het nu gaat om een verschil van inzicht met een aannemer, onenigheid over de kwaliteit van het werk of juridische complicaties, een deskundigenonderzoek kan uitkomst bieden. Ons team van ervaren experts staat klaar om u te helpen met een grondige en objectieve beoordeling van de situatie.

 

Wat is een Deskundigenonderzoek?

Een deskundigenonderzoek is een gedetailleerde analyse uitgevoerd door een onafhankelijke expert. Dit onderzoek wordt vaak ingezet bij juridische geschillen om een helder en onderbouwd beeld te krijgen van de feitelijke situatie. Het doel is om de kwaliteit van het uitgevoerde werk te beoordelen, eventuele gebreken te identificeren en de oorzaken daarvan vast te stellen. De resultaten van een deskundigenonderzoek kunnen als bewijsmateriaal dienen in juridische procedures, en helpen bij het oplossen van conflicten zonder dat het tot een rechtszaak hoeft te komen.

 

Wanneer Heeft u een Deskundigenonderzoek Nodig?

Een deskundigenonderzoek kan noodzakelijk zijn in verschillende situaties, waaronder:

 • Geschillen met de Aannemer: Bij conflicten over de uitvoering van bouw- of renovatiewerkzaamheden, zoals vertragingen, afwijkingen van de bouwtekeningen of andere contractbreuken.
 • Kwaliteitsproblemen: Als u twijfels heeft over de kwaliteit van het geleverde werk of de gebruikte materialen, bijvoorbeeld bij scheuren in muren, lekkages, of andere bouwkundige gebreken.
 • Juridische Procedures: Wanneer u betrokken bent bij een juridische procedure en behoefte heeft aan een objectief en professioneel oordeel om uw zaak te ondersteunen.
 • Opleveringsproblemen: Bij onenigheid over de oplevering van een project, bijvoorbeeld wanneer afgesproken werkzaamheden niet naar tevredenheid zijn uitgevoerd of er verborgen gebreken aan het licht komen na de oplevering.
 • Verzekeringskwesties: Bij schadegevallen waar de oorzaak en omvang van de schade betwist worden, zoals waterschade, brandschade of constructiefouten.

 

Onze Werkwijze

Bij WoonKeur hanteren we een gestructureerde en transparante aanpak voor deskundigenonderzoeken. Hieronder vindt u een overzicht van ons proces:

 1. Intakegesprek: We starten met een uitgebreid intakegesprek om uw situatie en specifieke behoeften in kaart te brengen. Hierbij bespreken we de aard van het geschil, de betrokken partijen en de gewenste uitkomsten.
 2. Inspectie en Analyse: Onze experts voeren een grondige inspectie uit op locatie. Hierbij worden alle relevante aspecten van het project nauwkeurig beoordeeld. Daarnaast analyseren we alle beschikbare documenten, contracten en correspondentie.
 3. Rapportage: Op basis van onze bevindingen stellen we een gedetailleerd rapport op. Dit rapport bevat een uitgebreide beschrijving van de geconstateerde gebreken, onderbouwing met foto’s en technische beschrijvingen, en een heldere conclusie.
 4. Advies en Ondersteuning: Naast het opleveren van het rapport bieden we deskundig advies over de vervolgstappen.  

Waarom Kiezen voor WoonKeur?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor WoonKeur bij het uitvoeren van een deskundigenonderzoek:

 • Ervaring en Expertise: Ons team bestaat uit gecertificeerde deskundigen met jarenlange ervaring in de bouwsector. We hebben uitgebreide kennis van bouwvoorschriften, bouwtechnieken en juridische aspecten van bouwgeschillen.
 • Onafhankelijkheid: We zijn volledig onafhankelijk en objectief, wat essentieel is voor een eerlijk en betrouwbaar onderzoek. Onze bevindingen zijn gebaseerd op feiten en technische analyses.
 • Persoonlijke Benadering: We begrijpen dat elk geschil uniek is en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie. We luisteren naar uw zorgen en werken samen met u om de best mogelijke oplossing te vinden.
 • Snelle Service: We streven naar een snelle en efficiënte afhandeling van uw deskundigenonderzoek, zodat u snel duidelijkheid heeft en verder kunt met het oplossen van het geschil.
 • Uitgebreide Rapportage: Onze rapporten zijn gedetailleerd en goed onderbouwd, wat ze geschikt maakt voor gebruik in juridische procedures en onderhandelingen.

 

Afspraak Maken

Heeft u te maken met een geschil en denkt u dat een deskundigenonderzoek de oplossing kan zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan klaar om u te helpen.

Door te kiezen voor WoonKeur bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare partner die u ondersteunt in het behalen van een rechtvaardige oplossing voor uw geschil. Laat ons u helpen de helderheid en rechtvaardigheid te krijgen die u verdient.

      

Deskundigen onderzoek Kosten

€ 425,- inclusief BTW (tot 2 uur)

 

DIRECT AANVRAGEN

      

Over WoonKeur

WoonKeur staat voor ongeëvenaarde bouwkundige zekerheid. Met een mix van diepgaande expertise, passie en een scherp oog voor detail, bieden we topklasse inspecties die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons is uw vastgoed in de beste handen, gegarandeerd door tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van WoonKeur.

 

MEER LEREN

      

Wilt u een deskundigen onderzoek?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige onderzoeken uit door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN

bouwkundig onderzoek certificeringen

      

Wilt u een deskundigen onderzoek?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij voeren bouwkundige onderzoeken uit door heel Nederland. Bent u onze volgende klant?

 

AFSPRAAK MAKEN