Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een meeloopkeuring voor u komt uitvoeren, klik hier.

Maurits

Hoofdinpsecteur, WoonKeur

Meeloopkeuring

Bent u benieuwd wat de technische staat van de woning is die u op het oog heeft? Het is namelijk erg belangrijk dat alle elementen van een woning goed gecontroleerd worden voordat u overgaat tot de aankoop hiervan. Wij helpen u graag bij het realiseren van een bouwkundige meeloopkeuring!

 

Wat is een bouwkundige meeloopkeuring?

Een meeloopkeuring voor een woning is een bouwkundige keuring, maar dan zonder rapport. Daarom is de meeloopkeuring goedkoper dan bijvoorbeeld de bouwkundige keuring voor particulieren. Ondanks dat u geen bouwkundig rapport krijgt biedt de bouwkundige meeloopkeuring dezelfde inzichten in de technische staat van een woning met daarbij een schatting van de eventuele herstelkosten.

 

Hoe werkt een meeloopkeuring?

Wanneer u kiest voor een meeloopkeuring bezoekt één van onze specialisten de desbetreffende woning. Samen met u wordt de hele woning vakkundig bekeken en geanalyseerd op eventuele gebreken. Het doel van een meeloopkeuring in een woning is om te kijken of de bouwtechnische staat in orde is. Zijn er gebreken? Dan bespreekt onze specialist deze direct met u. Het voordeel van een bouwtechnische keuring is dan ook dat onze deskundige vaak direct een richtprijs voor het herstel kan noemen. Daarnaast deel onze inspecteur met u tijdens de meeloopkeuring handige tips en tricks.

 

Bouwkundige keuring of meeloopkeuring?

Maar welke keuring is geschikt voor u? De keuringen lijken in principe erg op elkaar. In beide gevallen wordt er een keuring uitgevoerd om de technische staat van de woning te bekijken. Er worden verschillende bouwkundige elementen gekeurd. Hierbij kunt u denken aan fundering, riolering, vochtmeting en de huidige dakconstructie. Het grote verschil is dat u bij een bouwkundige keuring een overzichtelijk rapport krijgt met daarin een overzicht van alles wat gekeurd is, een advies met hoe eventuele gebreken op te lossen zijn en een kostenoverzicht. Bij een meeloopkeuring krijgt u geen bouwkundig rapport, maar geven onze specialisten u na en tijdens de keuring graag passend advies.

 

Kosten van een meeloopkeuring

Een meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder rapport en daarom ook een stuk voordeliger. Een meeloopkeuring voor particulieren kost slechts € 299,- inclusief btw. Dit tarief geldt voor woningen met een inhoud tot 500m3, overige prijsvoorwaarden treft u hier.

 

Bouwkundige meeloopkeuring bij WoonKeur

Wilt u graag een meeloopkeuring in huis laten uitvoeren door de specialisten van WoonKeur? Dat kan! Na de meeloopkeuring weet u precies wat de technische staat van de woning is. Wilt u meer weten over de meeloopkeuring in huis of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920, mail naar info@woon-keur.nl of maak hier direct een afspraak.

Prijs

€ 299,- inclusief BTW

meeloopkeuring

Meeloopkeuring Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand bouwkundig inzicht te bieden middels een meeloopkeuring. De enige vraag is, wordt u het?

Meeloopkeuring Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand bouwkundig inzicht te bieden middels een meeloopkeuring. De enige vraag is, wordt u het?