Onze diensten

Bouwkundige keuring

voor particulieren € 325,- (inclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een woning is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een woning. U ontvangt een helder rapport met gebreken en herstelkosten. Onze rapporten worden erkend door de NHG.

Bouwkundige keuring

voor bedrijven € 375,- (exclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een bedrijfspand. U ontvangt een helder rapport met gebreken en herstelkosten. 

Meeloopkeuring

voor particulieren € 250,- (inclusief btw)

Een meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder rapport die daarom ook voordeliger is. Uw deskundige van WoonKeur biedt u dezelfde inzichten in de staat en eventuele herstelkosten van de woning dat u op het oog heeft.

Meerjaren onderhoudsplan

Vanaf € 600,- (exclusief btw)

Appartementencomplexen, woonpanden, bedrijfspanden en andere gebouwen hebben regelmatig onderhoud nodig. Om dit werk en de verwachte kosten helder in kaart te brengen, stelt WoonKeur graag een meerjarenonderhoudsplan voor u op, ook wel MJOP of MOP genoemd.

Bouwkundig onderzoek

Vanaf € 375,- (inclusief btw)

Bent u betrokken geraakt bij een bouwkundig geschil of conflict en heeft u hiervoor advies en/of een bouwkundige onderzoek met rapportage nodig? Of wilt u meer weten over een specifiek deel van uw woning? Wij begeleiden u graag middels een onafhankelijke bouwkundige onderzoek

Oplevering Keuring

voor nieuwbouw € 325,- (inclusief btw)

Coming soon!

Wij zijn momenteel drukdoende om ons aanbod van diensten hiermee uit te breiden.

Laat direct een bouwkundige keuring of onderzoek uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde keurders helpen u met uw bouwkundige vraagstukken.

Laat direct een bouwkundige keuring of onderzoek uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde keurders helpen u met uw bouwkundige vraagstukken.

Onze Partners