Onze diensten

Bouwkundige keuring

voor particulieren € 395,- (inclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een woning is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een woning. U ontvangt een helder rapport met een overzicht van de gebreken en herstelkosten. Onze rapporten worden erkend door de NHG.

Bouwkundige keuring

voor bedrijven € 395,- (exclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een bedrijfspand. U ontvangt een helder rapport met een overzicht van de gebreken en herstelkosten. 

Meeloopkeuring

voor particulieren € 299,- (inclusief btw)

Een meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder rapport die daarom ook voordeliger is. Uw deskundige van WoonKeur biedt u dezelfde inzichten in de staat en eventuele herstelkosten van de woning dat u op het oog heeft.

Meerjaren onderhoudsplan

Vanaf € 595,- (exclusief btw)

Appartementencomplexen, woonpanden, bedrijfspanden en andere gebouwen hebben regelmatig onderhoud nodig. Om dit werk en de verwachte kosten helder in kaart te brengen, stelt WoonKeur graag een meerjarenonderhoudsplan voor u op, ook wel MJOP of MOP genoemd.

Bouwkundig onderzoek

Vanaf € 395,- (inclusief btw)

Bent u betrokken geraakt bij een bouwkundig geschil of conflict en heeft u hiervoor advies en/of een bouwkundige onderzoek met rapportage nodig? Of wilt u meer weten over een specifiek deel van uw woning? Wij begeleiden u graag middels een onafhankelijke bouwkundige onderzoek

Opleveringskeuring

voor nieuwbouw € 395,- (inclusief btw)

Coming soon!

Wij zijn momenteel drukdoende om ons aanbod van diensten hiermee uit te breiden.

*overige tarieven treft u hier

Laat direct een bouwkundige inspectie uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u met uw bouwkundige vraagstukken.

Laat direct een bouwkundige inspectie uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u met uw bouwkundige vraagstukken.