Onze Tarieven

Bouwkundige keuring

voor particulieren € 425,- (inclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een woning is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een woning. U ontvangt een helder rapport met gebreken en herstelkosten. Onze rapporten worden erkend door de NHG. Het tarief geldt voor woningen met een inhoud tot 500m3.

Bouwkundige keuring

voor bedrijven € 425,- (exclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een bedrijfspand. U ontvangt een helder rapport met gebreken en herstelkosten. Het tarief geldt per dagdeel tot 2,5 uur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Energielabel

voor woningen € 299,- (inclusief btw)

Een energielabel bij verkoop of verhuur van een woning is verplicht. Via WoonKeur kunt u snel en tegen een voordelig tarief een energielabel regelen door heel Nederland. Het tarief voor een energielabel bij WoonKeur geldt voor woningen met een inhoud tot 500 m3.

Meerjaren onderhoudsplan

Vanaf € 595,- (exclusief btw)

Appartementencomplexen, woonpanden, bedrijfspanden en andere gebouwen hebben regelmatig onderhoud nodig. Om dit werk en de verwachte kosten helder in kaart te brengen, stelt WoonKeur graag een meerjarenonderhoudsplan voor u op, ook wel MJOP of MOP genoemd.

Bouwkundig onderzoek

Vanaf € 425,- (inclusief btw)

Bent u betrokken geraakt bij een bouwkundig geschil of conflict en heeft u hiervoor advies en/of een bouwkundige onderzoek met rapportage nodig? Of wilt u meer weten over een specifiek deel van uw woning? Wij begeleiden u graag middels een onafhankelijke bouwkundige onderzoek.

Opleveringskeuring

 voor nieuwbouw € 425,- (inclusief btw)

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen voordat uw nieuwbouwwoning officieel aan u wordt opgeleverd? Laat een opleveringskeuring uitvoeren om eventuele (verborgen) gebreken in kaart te brengen. Het tarief geld voor een inspectie tot 2 uur.

Overige tarieven en voorwaarden

Ons complete tarieven overzicht treft u hier.

Onze algemene voorwaarden treft u hier.

Laat direct een inspectie uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u met uw vraagstukken.

Laat direct een inspectie uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u met uw vraagstukken.