Onze Tarieven

Bouwkundige keuring

voor particulieren € 375,- (inclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een woning is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een woning. U ontvangt een helder rapport met gebreken en herstelkosten. Onze rapporten worden erkend door de NHG. Het tarief geldt voor woningen met een inhoud tot 499m3.

Bouwkundige keuring

voor bedrijven € 375,- (exclusief btw)

Bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een bedrijfspand. U ontvangt een helder rapport met gebreken en herstelkosten. Het tarief geldt voor bedrijfspanden met een inhoud tot 499m3. 

Meeloopkeuring

voor particulieren € 299,- (inclusief btw)

Een meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder rapport die daarom ook voordeliger is. Uw deskundige van WoonKeur biedt u dezelfde inzichten in de staat en eventuele herstelkosten van de woning dat u op het oog heeft. Het tarief geldt voor woningen met een inhoud tot 499m3.

Meerjaren onderhoudsplan

Op aanvraag

Appartementencomplexen, woonpanden, bedrijfspanden en andere gebouwen hebben regelmatig onderhoud nodig. Om dit werk en de verwachte kosten helder in kaart te brengen, stelt WoonKeur graag een meerjarenonderhoudsplan voor u op, ook wel MJOP of MOP genoemd.

Overige tarieven en voorwaarden

Het tarievenoverzicht, bouwkundige keuringen voor particulieren en bedrijfspanden treft u hier.

Onze algemene voorwaarden treft u hier.

Laat direct een bouwkundige inspectie uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u met uw bouwkundige vraagstukken.

Laat direct een bouwkundige inspectie uitvoeren

Onze ervaren en gepassioneerde inspecteurs helpen u met uw bouwkundige vraagstukken.

Onze Partners