Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring in Deventer voor u komt uitvoeren, klik hier.

Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige Keuring Deventer?

Dé Expertise voor Uw Historische Woning

Het kopen van een huis in een stad met zo’n rijke geschiedenis als Deventer vereist bijzondere aandacht voor detail. Of u nu een oude of moderne woning op het oog heeft, een uitgebreide bouwkundige keuring is essentieel. Bij Bouwkundige Keuring Deventer bent u aan het juiste adres voor een diepgaand en betrouwbaar onderzoek.

 

Het Belang van Bouwkundige Keuring in Historisch Deventer

Deventer heeft een unieke mix van middeleeuwse, renaissance- en moderne architectuur. Oude panden, hoewel ze charme en karakter bieden, kunnen een verscheidenheid aan verborgen gebreken hebben. Van historische funderingen tot eeuwenoude dakconstructies, de mogelijkheid van onverwachte problemen is altijd aanwezig.
 

Ons Uitgebreide Keuringsproces

Externe Inspectie:

 • Grondige controle van het dak, inclusief dakpannen, goten, en schoorstenen.
 • Evaluatie van de fundering op tekenen van verzakking of scheuren.
 • Onderzoek naar de kwaliteit van voegen, metselwerk en gevels.
 • Inspectie van terrassen, balkons en andere buitenelementen.

Interne Inspectie:

 • Beoordeling van de staat van vloeren, muren, trappen en plafonds.
 • Evaluatie van vochtigheidsniveaus om mogelijke lekkage of schimmelproblemen te identificeren.
 • Controle van alle elektrische installaties en leidingwerk.
 • Onderzoek naar isolatiekwaliteit, raamconstructies en deurframes.

Installaties:

 • Evaluatie van het verwarmingssysteem, inclusief radiatoren, ketels en leidingen.
 • Inspectie van het sanitair, van badkamers tot keukens en bijkeukens.
 • Controle van de elektrische installaties, zekeringen en aardlekschakelaars.

 

Meerwaarde van een Bouwkundige Keuring

 • Juridische bescherming: Mocht u problemen ondervinden na aankoop, dan dient het keuringsrapport als een solide basis voor mogelijke juridische stappen.
 • Energielabel check: Wij adviseren ook over het energiezuiniger maken van uw nieuwe woning.

 

Onze Ervaring en Expertise

Bij Bouwkundige Keuring Deventer werken we met een team van deskundigen die getraind zijn om specifiek de nuances van historische panden te begrijpen. Deze expertise, gecombineerd met moderne technologie en tools, stelt ons in staat om u een ongeëvenaarde keuringservaring te bieden.
 

Klantgetuigenissen

“We waren enigszins bezorgd over de aankoop van een 17e-eeuws pand in Deventer. Dankzij Bouwkundige Keuring Deventer hebben we niet alleen een grondige inspectie gekregen, maar ook advies over het behoud en onderhoud van zo’n historisch huis.”Familie Van der Meer
 

Plan uw Keuring Vandaag Nog!

Ongeacht of u een eeuwenoud herenhuis, een stijlvol appartement of een modern gezinshuis overweegt, de noodzaak voor een grondige bouwkundige keuring blijft gelijk. Sta niet toe dat onverwachte reparatiekosten uw droomhuis veranderen in een nachtmerrie. Vertrouw op Bouwkundige Keuring Deventer.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920 of info@woon-keur.nl. Ons toegewijde team wacht op uw oproep en is klaar om u te helpen bij uw volgende grote avontuur in Deventer!

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

bouwkundige keuring Deventer

Bouwkundige Keuring in Deventer Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Deventer bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring in Deventer Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Deventer bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?