Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring in Dronten voor u komt uitvoeren, klik hier.

Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige Keuringen Dronten?

WoonKeur: Uw Betrouwbare Partner in Dronten

In het pittoreske Dronten, met zijn rijke geschiedenis en diverse architectonische stijlen, is het van cruciaal belang om te weten in welke staat een woning of bedrijfspand verkeert. Bij WoonKeur begrijpen we dat uw vastgoedinvestering waardevol is. Daarom zijn wij er om u te voorzien van een gedetailleerde, professionele bouwkundige keuring.

Wat biedt WoonKeur?

Of u nu een splinternieuw huis wilt laten inspecteren, interesse heeft in een historisch pand of een monumentaal gebouw wilt laten keuren; bij ons bent u aan het juiste adres. Wij voeren grondige inspecties uit, met of zonder NHG rapportage, inclusief een duidelijke kostenspecificatie voor eventuele herstelwerkzaamheden. Uw rapport ligt binnen twee werkdagen in uw mailbox.
Duidelijkheid in Tarieven
Woningen tot 500m³ worden bij ons bekeken voor €395,- (inclusief BTW). Voor elke extra 100m³ rekenen we slechts €35,- extra. Een duidelijk overzicht en eventuele extra’s vindt u terug op onze tarievenpagina. Let wel, alle genoemde tarieven zijn inclusief eventuele bijkomende kosten. Geen verrassingen achteraf.

Waarom kiezen voor WoonKeur?

  • Ervaring & Deskundigheid: Onze inspecteurs hebben jarenlange ervaring in bouwkundige inspecties. Elk hoekje van uw woning wordt onder de loep genomen; van het dak tot de kruipruimte.
  • Persoonlijke Benadering: Heeft u vragen na het ontvangen van uw rapport? U kunt onze inspecteurs direct benaderen voor verduidelijking of advies.
    24/7 Ondersteuning: Bij dringende zaken staat ons chatteam altijd voor u klaar, ook in de avonduren.
  • Erkenning: WoonKeur is trots aangesloten bij het keurmerk Vakkundig Gekeurd van VastgoedPro. Onze rapporten voldoen aan de richtlijnen van de Nationale Hypotheek Garantie en worden erkend door alle financiële geldverstrekkers.

Wat wordt er geïnspecteerd?
Van fundering, gevels, elektra, tot aan de kleinste details van keukens en badkamers op elke verdieping, en zelfs een visuele controle op asbest. Wanneer u een appartement heeft, richten we ons op het privégedeelte, maar u kunt ook een offerte aanvragen voor een VVE keuring.

Bent u overtuigd of heeft u nog vragen? Wacht niet langer en neem direct contact op met ons team bij WoonKeur. Bel naar ons centrale nummer 085 13 04 920 of vraag eenvoudig online een keuring aan.

Investeer in zekerheid. Kies voor WoonKeur. Uw thuis, onze expertise.

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

bouwkundige keuring Dronten

Bouwkundige Keuring in Dronten Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Dronten bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring in Dronten Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Dronten bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?