Ik hoop dat u op deze pagina de informatie treft die u nodig heeft. Als u wilt dat ik of één van mij collega’s een bouwkundige keuring in Lelystad voor u komt uitvoeren, klik hier.

Wouter

Bouwkundig inspecteur, WoonKeur

Bouwkundige keuring Lelystad

Het (ver)kopen van een woning of bedrijfspand is een belangrijke mijlpaal. Dit doet u niet iedere dag, waardoor het inschatten van de technische staat van een woning of bedrijfspand erg lastig is! De specialisten van Woonkeur helpen u bij het wegnemen van deze twijfels door middel van een bouwkundige keuring. Stop met het verspillen van geld en laat het aan de specialisten over. Hierdoor kunt u met een gerust hart een woning of bedrijfspand (ver)kopen!  

Een bouwkundige keuring: wat is dat precies?

Legendarische inspecties, een vast tarief en geen verrassingen achteraf: dat is wat u van een bouwkundige keuring bij Woonkeur kunt verwachten. Een bouwkundige keuring geeft – middels een uitgebreid rapport – de huidige staat van een woning of bedrijfspand in Lelystad weer. Wij zijn experts op dit vlak en gaan met een duidelijke inspectielijst het gehele pand af. Hieruit zal blijken wat de technische staat van een woning of bedrijfspand is. Maar wat staat er precies op zo’n inspectielijst? U kunt denken aan bouwtechnische elementen als fundering, riolering, vochtmetingen en de huidige dakconstructie.  

Voorkom gebreken en hoge kosten

Bescherm uzelf tegen vervelende onvoorziene kosten door de bouwkundige keuring over te laten aan Woonkeur. Wist u dat het voornamelijk bij oude panden erg belangrijk is om de bouwtechnische staat te bekijken? Het zou zomaar eens kunnen dat een woning of bedrijfspand bepaalde gebreken heeft, die u in de eerste instantie niet ziet. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring waardoor u kunt rekenen op uiterst professionele service. Woonkeur is niet voor niets nummer #1 op het gebied van bouwkundige inspecties in Nederland.  

Een overzichtelijk bouwkundig rapport

Maar hoe komt u erachter wat de (eventuele) gebreken zijn? Onze specialisten schrijven dit -nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden – overzichtelijk uit in een bouwkundig rapport. Dit is niet zomaar een rapport, want het voldoet aan de eisen die zijn gesteld door de Nationale Hypotheek Garantie. In een bouwkundig rapport zijn de bevindingen in duidelijke taal uitgeschreven, in combinatie met foto’s en een kostenraming.  

Kosten van een bouwkundige keuring

Nu u weet wat een bouwkundige keuring is en wat er precies staat in een bouwkundig rapport, is het wel zo fijn om te weten wat het uiteindelijke kostenplaatje wordt. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn onze keuringen onderverdeeld in drie categorieën: een bouwkundige keuring voor particulieren, een bouwkundige keuring voor bedrijven en een meeloopkeuring. Op onze tarieven pagina vindt u een duidelijk overzicht.  

Bouwtechnische keuring in Lelystad laten uitvoeren door Woonkeur

Wilt u op de hoogte zijn van de huidige staat van uw nieuwe woning of bedrijfspand in Lelystad? Onze keurders helpen u graag door legendarische inspecties uit te voeren. Wij doen waar we goed in zijn, zodat u met een gerust hart over kunt gaan tot de (ver)koop van een pand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 085 13 04 920 of mail naar info@woon-keur.nl.

Prijs

€ 395,- inclusief BTW

bouwkundige keuring lelystad

Bouwkundige Keuring in Lelystad Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Lelystad bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?

Bouwkundige Keuring in Lelystad Uitvoeren?

Hey, wij zijn WoonKeur. Wij zijn vastberaden om iemand in Lelystad bouwkundig inzicht te bieden middels een bouwkundige keuring. De enige vraag is, wordt u het?