Bouwkundige keuring expert inschakelen?

Wij beschermen u bij de aankoop of verkoop van uw woning door het uitvoeren van een betrouwbare bouwkundige keuring.

 (Ver)koop niet zomaar een woning

– voer eerst een bouwkundige keuring uit

Benut onze expertise om als een Sherlock Holmes de verborgen gebreken van een woning op te sporen zodat u niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan na de aankoop of verkoop van uw woning. Een bouwkundige keuring van WoonKeur bied zekerheid.

Verzekerd van kwaliteit

Bij WoonKeur garanderen we topkwaliteit, met nauwkeurige keuringen en uitgebreide rapporten bieden wij volledige zekerheid bij uw aankoop of verkoop.

Vast transparant tarief

Wij hanteren een vasttarief van € 395,- inclusief btw voor woningen met een inhoud tot 500m3. Klik hier voor ons tarieven overzicht. Geen verrassingen achteraf.

Door heel Nederland

Onze inspecteurs zijn actief door heel Nederland. In elke plaats hebben wij een hoog opgeleide bouwkundige keuring expert die staat te trappelen om u om te helpen.

U blij, wij blij

Geloof niet alleen ons woord; Bekijk real-time onze actuele klantbeoordelingen.

Onze diensten

Bouwkundige keuring

Serieus over een bouwkundige keuring? Laat alles aan ons over. Wij inspecteren, adviseren en rapporteren voor aankoop én verkoop met een uitgebreide bouwkundige keuring.

Bouwkundige keuring + verduurzamingsadvies

Wilt u ook toekomstbestendig wonen? Wij inspecteren uw woning en geven deskundig advies over energiezuinige en duurzame verbeteringen. Maak de slimme keuze voor nu én later.

Bij WoonKeur biedt een Bouwkundige Keuring 100% Meer Inzicht

Met WoonKeur’s bouwkundige keuring krijgt u volledig inzicht in de staat van uw potentieel nieuwe woning, waardoor onverwachte toekomstige kosten met 83% afnemen. Onze gedetailleerde rapporten bieden waardevolle informatie die u nodig heeft voor een weloverwogen woningaankoop. Met WoonKeur koopt u met vertrouwen.

Ons keuringsproces

1. Advies

Eerst luisteren, dan adviseren.
We nemen de tijd om uw wensen en zorgen te begrijpen. 

2. Afspraak

Snel, eenvoudig & flexibel.
Plan op een moment dat het u uitkomt. Onze experts staan klaar, wanneer u ze nodig heeft.

3. De keuring

Grondig & deskundig.
Onze ervaren inspecteurs duiken diep in elk hoekje van de woning. Niets gaat aan ons voorbij.

4. Rapport

Helder & gedetailleerd.
Ontvang een uitvoerig en duidelijk rapport. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wees zeker van wat u koopt

Kies voor een grondige bouwkundige keuring van WoonKeur

Wanneer u aan bouwkundige keuringen denkt, denkt u aan WoonKeur. Onze reputatie als marktleider is opgebouwd door jarenlange inzet, expertise en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit. Voor ons betekent een bouwkundige keuring veel meer dan een eenvoudige controle; het is een belofte van zekerheid, kwaliteit en gemoedsrust voor huiseigenaren, potentiële kopers en vastgoedinvesteerders.

Onze speciaal op maat gemaakte diensten garanderen dat elke klant specifieke en relevante inzichten krijgt. Of het nu gaat om het voorbereiden van uw woning voor de verkoop, het kopen van uw droomhuis, of het nemen van een geïnformeerde beslissing over een vastgoedinvestering, WoonKeur staat aan uw zijde.

Met een stevige greep op de nieuwste technologieën en trends in de sector, blijven we innoveren, leren en groeien. Ons team van ervaren experts spannen zich dagelijks in om elke keuring volgens de hoogste standaarden uit te voeren, zodat onze klanten met vol vertrouwen kunnen handelen.

Onze klanten en partners hebben al sinds 2001 hun vertrouwen in WoonKeur gesteld, en met goede reden. We zijn niet alleen een keuringsbedrijf; we zijn een partner in uw vastgoedreis. Ontdek vandaag nog waarom WoonKeur het verschil maakt in bouwkundige keuringen.

Maurits

Maurits

Hoofdinspecteur

Jeroen

Jeroen

Bouwkundig inspecteur

Wouter

Wouter

Bouwkundig inspecteur

Jaap

Jaap

Bouwkundig inspecteur

Ontmoet het A-team

WoonKeur heeft de afgelopen 6 jaar alles uit de kast gehaald om de grootste bouwkundige talenten aan te trekken en op te mogen leiden.

Door onze onweerstaanbare bedrijfscultuur, aangename klantenkring & de naamsbekendheid, kiest de crème de la crème van de bouwkundige inspecteurs in Nederland voor WoonKeur. Het geweldige team wat wij hebben samengesteld is het resultaat hiervan.

Uiteraard bestaat ons team niet alleen uit inspecteurs. Bekijk ook eens de rest van ons team.

Plan uw bouwkundige keuring vandaag nog!

Bent u klaar om een slimme beslissing te nemen over uw volgende woning? Vertrouw niet alleen op mooie woorden of foto’s. Zet een stap verder voor zekerheid en gemoedsrust met WoonKeur. Druk op de knop hieronder en ontdek hoe we met onze uitgebreide bouwkundige keuringen elke steen voor u omdraaien, zodat u de best mogelijke beslissing kunt nemen. Doe het nu en ervaar het verschil dat WoonKeur kan maken in uw leven!